O nas

Kdo smo?

O NAS
V prvi vrsti smo športni entuziasti, vsi izhajamo iz alpinizma. Iz entuziama smo razvili svetovno prepoznan trail tekaški dogodek UTVV. Potem smo združili moči s SOF in KGTR ter skupaj ustanovili podjetje JATrail, ki organizira JATR dogodek. Skupaj smo tudi ustanovili večjo trail tekaško ligo AATC. 

 

Ves ta čas se veliko učimo sami, predvsem na naših lastnih napakah. Tako smo se sami naučili izdelovati enostavne do srednje zahtevne spletne strani, uporabo Adobe programov (Photoshop, Indesign,..) in seveda spletnega marketinga. Tukaj smo strokovnjaki na področju Facebook in Instagram oglaševanja. Na FB strani UTVV imamo med vsemi tovrstnimi dogodki v Sloveniji največ sledilcev in dosegamo izvrstne dosege. Tudi tukaj smo se veliko naučili iz lastnih napak.
Ves ta čas pa nas povezuje alpinizem. Tam smo se kot ekipa spoznali in še vedno gremo skupaj v hribe turno smučat, v plezališča športno plezat ali plezati v alpske skalne stene. Aktivno sodelujemo pri alpinističnem odseku Ajdovščina. 
Kot ekipa smo močno povezani in skupaj delujemo zelo uigrano. 
Plod naše zaljubljenosti v outdoor je tudi agencija Geko Adventures, preko katere organiziramo tečaje športnega plezanja, zimske tečaje, mtb tečaje ter kolesarke izlete v tujino in po Sloveniji.